KTNO geaccrediteerde bijscholing
gebaseerd op traditie

KwantumKracht Basistraining

KwantumKracht is een nieuwe energetische methode om vanuit verbinding met het kwantumveld heling in te zetten voor je lichaam, geest en ziel en om weer lekker in je vel te zitten! Via intentie en gedachtenkracht zend je frequenties en trillingen uit naar het kwantumveld. Deze communicatie zorgt voor transformatie op diepere lagen (fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch, spiritueel).

In het kort is dit kwantumveld een immense data-bak aan informatie. Als wij hierop intunen laat het ons, trillend op subtiele frequenties, zien en voelen. Alles bestaat uit licht en informatie. In het kwantumveld zijn alle mogelijkheden aanwezig.

KwantumKracht bestaat uit bestaat uit 2 onderdelen, waar je mee leert werken in deze training.
De KwantumReset schoont het volledige energiesysteem, het menselijk energieveld, op en werkt ook door op de fysieke laag. De KwantumReis zet een zachte transformatie in op het verwerken van levensgebeurtenissen, waaruit eventuele trauma’s zijn ontstaan. Ook ontdek je nieuwe gevoelens en zet je nieuwe levenspatronen in.

Voor wie?
Ben je therapeut, coach of masseur en wil je je tools uitbreiden met een krachtige methode die werkt met en in het kwantumveld? Dan is KwantumKracht voor jou!

Ook reguliere zorgverleners, zoals verpleegkundigen, fysiotherapeuten en psychologen zijn van harte welkom.

Wat leer je o.a. in deze training?

  • Afstemmen in het kwantumveld
  • Wat energie is
  • Hoe ons energiesysteem in elkaar zit
  • Je leert over de overgang van het energetische naar het fysieke lichaam via de hormoonklieren
  • De KwantumReset, incl. verzamelpuntcorrectie
  • De KwantumReis
  • Je leert vaardigheden, zoals het formuleren van tekst ten behoeve van de Reis
  • Informatie te herleiden uit je observaties bij de cliënt tijdens de Reis
  • Je ervaart hoe je lekker in je vel komt en je leven in eigen hand kunt nemen en anderen hierin te begeleiden

Tot slot kun je werken aan je eigen transformatie tijdens de training!

De basistraining bestaat uit 3 hele dagen en 3 Zoomsessies, waarvan 2 tussen de trainingen in en 1 na de laatste trainingsdag. In deze Zoomsessies kun je vragen stellen en ervaringen uitwisselen.

Na deze basistraining kun je je verder verdiepen in KwantumKracht. Zie voor meer informatie onze website.

Inschrijven en meer informatie

Spreekt deze training je aan en wil je meer informatie? Ga naar onze website en/of neem vrijblijvend contact op met Alice van den Berg of Marjolein van der Burgt.

 

(Externe website)

Docent

Gerelateerd:

Jouw helende handen

Jouw helende handen

Iedereen heeft helende krachten. Al sinds de oertijd leggen mensen zichzelf en elkaar de handen op om te troosten en te helen. Als je je teen stoot, is je eerste reflex het aanraken, omvatten van je teen, ook al zit daar op het eerste gezicht geen logica in: je kunt...

Lees meer
Groepssessie energetische traumaverwerking

Groepssessie energetische traumaverwerking

We zijn onze pijn niet. Pijn en weerstand lossen vanzelf op als we ze niet vasthouden, als we bereid zijn met nieuwe ogen te kijken en onze gevoelens de stroom te laten volgen die diep in ons aanwezig is. Wat er overblijft, zijn wij, precies zoals we zijn. Rustend in...

Lees meer
Soul Body Fusion

Soul Body Fusion

  Studie-uren 13 ECT's 0,5 Soul Body Fusion® is een energetische techniek die lichaam en ziel op elkaar afstemt. Het is geschikt voor iedere therapeut en coach die zijn aanbod wil uitbreiden, maar ook om bestaande (energetische) technieken/massages te versterken....

Lees meer