Kwantumkracht: het verzamelpunt

Van oorsprong is het verzamelpunt het ‘assemblagepunt’. Dit betekent dat we als mens een oscillerend energieveld met een epicentrum hebben. Jon Whale bedoelt hiermee het centrum van een magneetveld op iemands lichaam. Bij de geboorte ligt dat punt bij de navel. Je wordt als het ware vanuit de navel ‘opgebouwd’.

Lees meer

Marjolein van der Burgt is holistisch therapeut, energetisch traumatherapeut en therapeut systemisch werk. Ze is regulier opgeleid als voedingskundige en eerstegraads docent biologie. Ze heeft altijd al interesse gehad in de mens en ziekte en gezondheid. Eerst was ze vooral op de werking van het lichaam gericht, daarna ook op de psyche en het energiesysteem.

Als therapeut in haar praktijk Levensverbinding begeleidt ze graag mensen om meer kwaliteit van leven te krijgen en helpt ze mensen om hun gezondheid en welzijn weer in eigen hand te nemen. Behandelingen zijn er ook op gericht om de verbinding met jezelf te versterken en te ontdekken wie je bent en wat je wilt in je leven.

Marjolein is intuïtief, gaat snel naar de kern van het probleem, ze is empathisch en open-minded. Ook is ze leergierig en staat ze voor levenslang leren en persoonlijke ontwikkeling. Werken vanuit het kwantumveld en werken met energie is haar passie.

Ze geeft KwantumKracht trainingen en Soul Body Fusion® workshops. Daarnaast geeft ze regelmatig cursussen en workshops voor persoonlijke ontwikkeling en verdieping.

Tot slot is ze betrokken bij het Expertise Centrum voor Energetische Geneeskunde om energetische therapie op de kaart te zetten en onderzoek te doen naar het effect van energetische therapie op de gezondheid en het welzijn van mensen.

Cursusagenda Marjolein