Energetisch therapeuten die zich willen verdiepen in hun vak zijn van harte welkom om mee te doen aan een praktijkdag.

Voor energetische therapie geldt: hoe meer je oefent, hoe beter je wordt.

Een greep uit de technieken waarmee we oefenen:

Meditatie voor therapeuten
Waarnemen en diagnosticeren
Stroomrichtingen
Blokkades, bewustzijn en beweging

Een gedegen basis in meditatie maakt een verschil tussen een goede en een zeer goede therapeut. Daarom beginnen we elke praktijkdag met een meditatievorm.

Waarneming en diagnose zijn onmisbaar om goed te kunnen reageren op je intuïtie. We leren in de stilte terecht te komen, te luisteren, kijken en voelen. Daarbij hebben we aandacht voor het onderscheid tussen associatie, inspiratie en ingeving.

Een groot aantal technieken komen aan bod, waarbij vraaggestuurd leren de basis is. Cursisten kunnen losse vragen inbrengen, casussen en specifieke technieken. Merel put uit 14 jaar ervaring en een uitgebreide kennis vanuit haar achtergrond als energetisch onderzoeker.

Gerelateerd:

Vakopleiding: Certified Healing Touch Practitioner

Vakopleiding: Certified Healing Touch Practitioner

Healing Touch is een bioveldtherapie die vanuit een liefdevolle intentie wordt gegeven. Het werkt op onze energiecentra, en op het energieveld rondom ons lichaam via zachte aanrakingen met de handen en uitwisseling van energie tussen de cliënt en de therapeut.

Lees meer
KwantumKracht Basistraining

KwantumKracht Basistraining

KwantumKracht Basistraining KwantumKracht is een nieuwe energetische methode om vanuit verbinding met het kwantumveld heling in te zetten voor je lichaam, geest en ziel en om weer lekker in je vel te zitten! Via intentie en gedachtenkracht zend je frequenties en...

Lees meer
Het menselijk energieveld – online

Het menselijk energieveld – online

De wereld van energie is eindeloos boeiend. Energie vormt de verbinding tussen ons bewustzijn en ons lichaam en is de basis voor alle energetische behandelwijzen. Deze online cursus geeft een overzicht van het energetische wereldbeeld.

Lees meer
Vakopleiding Energetische Heelkunde

Vakopleiding Energetische Heelkunde

De opleiding Energetische Heelkunde staat voor schoning en herstel van het menselijke energieveld, waarbij het repareren van het energiesysteem centraal staat. Zoals een loodgieter de leidingen van een huis repareert, repareren wij het energiesysteem.

Lees meer
Acupressuur en meridiaanleer

Acupressuur en meridiaanleer

Als je je wilt verdiepen in energetische geneeskunde, is de meridiaanleer een belangrijk onderwerp. Meridianen zijn energiekanalen die zich in ons lichaam bevinden en ons energielichaam verbinden met ons fysieke lichaam. Via de energiekanalen vindt energie haar weg...

Lees meer
Cursus energetische geneeskunde

Cursus energetische geneeskunde

Voor iedereen die verder wil dan de basis, of je nu professioneel bezig bent met energetische geneeswijzen of uit persoonlijke interesse de bredere achtergrond wilt leren kennen. Deze cursus is ook uitermate geschikt voor professionals uit het reguliere werkveld.

Lees meer