Wil je leren hoe je energie therapeutisch kunt inzetten? Bij de Academie Energetische Geneeskunde bieden we twee vakopleidingen aan. Beide heel verschillend, maar ook weer niet, want energie is universeel. Alleen de technieken verschillen en degene die ze uitvoert. Lees erover en schroom niet om de docenten te mailen met je vragen!

Lees je van tevoren goed in als je vergoed wilt worden door de aanvullende zorgverzekeringen. De regels hiervoor veranderen snel. Onze vakopleidingen zijn geaccrediteerd door KTNO, maar worden niet door alle beroepsverenigingen geaccepteerd als hoofdopleiding. Wel kun je onze opleidingen volgen als aanvulling op je huidige therapieën.

Energetische Heelkunde

Energetische Heelkunde staat voor de heling van het menselijke energiesysteem. Onze energievelden beslaan zowel het fysieke als de ziel, het psychische en het emotionele. Alles bestaat in zijn oorsprong uit energie. Ons energiesysteem staat aan de basis van onze gezondheid.

Petri de la Croix geeft al jaren een samenhangende opleiding in diverse energetische technieken. Ze noemt haar energetisch therapeuten wel eens 'loodgieters' van het energetische veld. Ben je geïnteresseerd in deze veelomvattende, precieze benadering? Lees dan vooral verder.

Lees meer

KTNO geaccrediteerde bijscholing
gebaseerd op traditie gebaseerd op praktijkonderzoek gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek

Healing Touch Certified Practitioner

We brengen graag de internationaal erkende opleiding tot Certified Healing Touch Practitioner onder de aandacht. Deze wordt al jaren gegeven door enthousiaste docenten uit de verpleegkunde in samenwerking met Healing Beyond Borders.

Een methode leren die is gebaseerd op het werk van verschillende door-de-wol-geverfde energetisch werkers uit de VS en die steeds vaker wordt toegepast in Nederlandse zieken- en verpleeghuizen? Lees dan vooral verder.

Lees meer

KTNO geaccrediteerde bijscholing
gebaseerd op traditie gebaseerd op praktijkonderzoek gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek